25,00 лв.

Космогенезисът на маите за 2012 г.

Джон М. Дженкинс
25,00 лв.

Тайните на галактическата космология на маите са разкрити!
Докато изследва календара на маите с неговия край на света през 2012 г., Джон М. Дженкинс декодира галактическата им космология. Маите откриват, че периодичното изравняване на слънцето с центъра на галактиката на Млечния път оказва формиращо влияние върху човешката еволюция.
Подреждането на планетите дефинира и поредица от световни епохи. Четвъртата епоха свършва на 21.12.2012 г., когато голяма глава от човешката история ще намери края си. „Космогенезисът на маите за 2012 г.” разкрива прозрението им за цикличната природа на времето и ни подготвя за собствения ни космогенезис.

„Обширните изследвания на Джон М. Дженкинс на астрономията и загадките на маите наистина са впечатляващи и книгата му без съмнение ще стане класика в тази област. „Космогенезисът на маите за 2012 г.” е задължително четиво за всички онези, които смятат, че в миналото ни има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед.” Робер Бовал, съавтор на „Загадката Орион”

„В „Космогенезисът на маите за 2012 г.” авторът Джон М. Дженкинс комбинира дарбата си за проницателна митична и символна интерпретация със строги изследвания, за да разкрие майския календар като световна космология и духовна философия, здраво вкоренена в прецизни наблюдения на небесните модели и ритми.” Робърт Лоулър, автор на Sacred Geometry и Voices of the First Day

Информация за "Космогенезисът на маите за 2012 г."
  • Брой страници 432
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2009
  • Размер см 17 х 24 см.
За автора

Няма добавена информация