11,99 лв.

Козият рог

 
Изчерпано количество
Оценка 2.0 от 1 глас
11,99 лв.

 

1672 година, малко родопско село. Докато козарят Караиван е със стадото си високо в планината, в къщата му нахлуват четирима турци, който изнасилват красивата му съпруга и тя умира. Свидетел на жестокостта е малката им дъщеря Мария. Обзет от болка и ярост, Караиван подпалва обругания си дом и отвежда детето в планината. В продължение на десет години той възпитава Мария като мъж. Тя може да язди, да стреля с пушка, да се бие с тояга.
Целта е отмъщение. Трима от турците, участници в зверския акт са убити хладнокръвно от младата жена със забит кози рог - символ на възмездието. Дебнейки четвъртия в богата му ориенталска къща, Мария случайно става свидетел на любовна сцена, която събужда женската й природа. Развълнувана и объркана, тя дори се разколебава да го убие. Мария започва да се вглежда в тялото си, в красивите женски дрехи и се влюбва в млад овчар, на когото се отдава.
Любовта измества омразата в сърцето й. Но не това очаква от нея баща й, който забелязва промяната и решава да я върне обратно към мисията за отмъщение. Късно. Мария вече е вкусила от любовта и не може да забрави, но може да избира...
 
В ролите: Климент Денчев, Марин Янев, Милен Пенев, Невена Андонова, Стефан Мавродиев, Катя Паскалева, Тодор Колев, Антон Горчев и др.

 

Информация за "Козият рог"
  • SKU 3800223210432