35,00 лв.

Кубчета за деца Djeco - Моите приятели

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
35,00 лв.

Това, че все още си много малък изобщо не значи, че не разбираш от никакви играчки. Напротив – точно най-малките дечица са толкова любопитни, че когато видят нещо ново бързат да го хванат в ръчичката, да го разровичкат отвсякъде или по-лошото – да го опитат на вкус. Разбира се, третия вариант категорично се изключва, затова ще се съсредоточим върху безопасното забавление. Подготвили сме играчка, която освен забавна и занимателна, успешно спада ѝ към категорията „образователна“.

Комплектът включва 10 различни по размер кубчета изработени от здрав, импрегниран картон. С тези разноцветно - илюстрирани кубчета, можеш да построиш пирамида висока цели 88 cm. Всяко кубче има своя уникална рисунка и свой уникален номер от 1 до 10, а всички заедно образуват картинката на високо, зелено дръвче. Тематиката на красивите илюстрации са животните по света и техните сладки дечица. Забавлявайки се кубчетата и построявайки собствена кула, ти ще обогатиш познанията си и ще развиеш логическото си мислене. Подреждайки отделните части по големина, ще научиш най-популярните животни по света, полезните плодове и зеленчуци, които трябва редовно да похапваш, и числата от 1 до 10. Няма да ти е трудно, тъй като всяко число е обозначено освен с номер и със сбор от плодове. Само трябва да проследиш ягодките с пръстче и ще разбереш, че те са точно 10, колкото е номера на най-голямото кубче. А когато образователната игра приключи, прибери кубчетата едно в друго за да не заемат много място в стаята ти.

Забавлявай се и учи с веселите кубчета на „Djeco”. Те са предназначени за всички дечица над 1 годинка и изработката им е напълно съобразена с тази възраст. Направени са изцяло от безвредни материали в достатъчно голям размер и няма никаква опасност малчуганите да ги „опитат на вкус“.

Информация за "Кубчета за деца Djeco - Моите приятели"
  • SKU 3070900085060
  • Производител Djeco
  • Възраст от 1
  • Брой части 10
  • Марка Djeco