35,00 лв.

Кубчета за деца Djeco - Природа и животни

 
Наличен
Оценка 4.5 от 2 гласа
35,00 лв.

Забавна и колоритна игра, която има рисунки на най-различни животни, образователна е, развива някои много важни умения при малките деца и е много интересна.

Комплектът съдържа 10 номерирани, напълно различни по големина, по цвят и по картинка кубчета, изработени от здрав, импрегниран картон.

Всяко кубче има на една от страните си свой номер, придружен от картинка с плодове или цветя, чиито сбор правят същото число. На други три от страните си, кубчетата имат цветни рисунки на различни животни – слон, камила, носорог, овца, магаре, зайче и още много други видове. Кубчетата могат да се подреждат по големина едно върху друго, като образуват пирамида от животни висока 88 cm. Тя образува наистина красива цветна „колона“, която е интересна дори и като декоративен елемент. В случай обаче, че след игра предпочитате да приберете кубчетата – сложете ги едно в друго.

Играта е подходяща за най-малките ни приятели на възраст над 1 годинка. Заниманието с нея ще развие въображението им, а също и логическото мислене. Кубчетата ще ги запознаят с видовете популярни животни, с различните цветове, числа, и не на последно място - с различните размери. Малчуганите ще съпоставят малко с голямо кубче докато наредят стабилно цялата пирамида.

Информация за "Кубчета за деца Djeco - Природа и животни"
  • SKU 3070900085053
  • Производител Djeco
  • Възраст от 1
  • Материал Картон, Хартия
  • Брой части 10
  • Марка Djeco