42%
Промо цена 9,00 лв. Редовна цена 15,50 лв.

Лабиринт с разноцветни конци

Красимира Стоева
Жанет-45
Наличен
Оценка 5.0 от 5 гласа
Промо цена 9,00 лв. Редовна цена 15,50 лв. Спестяваш 6,50 лв.
Една цветна и забладяваща история на българската писателка Красимира Стоева. 
 

"Лабиринт с разноцветни конци". Конци на Ариадна или конци на Арахна? Първите извеждат, вторите оплитат, но на теб, читателю, се пада да избереш кой да издърпаш. Във всички случаи обаче, след като го издърпаш, ще попаднеш във водовъртеж от странни и омайващи събития, които няма да те оставят дъх да си поемеш. Шеметен роман, написан с въображение и талант, с фантазия и самочувствие. След прочитането му ще искаш още и надявам се, Красимира Стоева ще зарадва теб, ще зарадва и мен в най-скоро време с друг. Но сега прочети този, заслужава си! Митко Новков

Детектив Джон Мур разследва убийство, което ще го изправи пред самия шеф на мафията Дон Микеле. В паралелна вселена красивата Ана-Мария-Лусия се среща с богатия си бивш любовник с надеждата да открие изоставеното си бебе и да помогне на многочленното си семейство. А в съседно измерение при Джил, Антъни и Сю има машина, която изкривява пространството, разменяйки местата на всички замесени. Как в последвалия водовъртеж от недоразумения и грешки ще се справят със спасението не просто на света, а на цели три свята?

Информация за "Лабиринт с разноцветни конци"
  • Език Български
  • Брой страници 306
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор България
  • Размер см 20 x 13 см.
Красимира Стоева
За автора

Красимира Стоева е българска писателка, родена през 1984г.. Изучавала е руски и френски език в пловдивската езикова гимназия. Магистър е по  “Бизнес комуникации и връзки с обществеността” и има специализация по Журналистика в Пловдивския университет.