19,99 лв.

Лабиринтът от кости

Джеймс Ролинс
Бард
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 2 гласа
19,99 лв.
Едно откритие на неандерталска жена, две нападения на изследователи и наближаването на война, която ще определи бъдещето на човечеството. Впуснете се в този уникален трилър и изпитанията, пред които са поставени командир Грей Пиърс и Сигма.
 
Наближава война - битка, която ще обхване петдесет хилядолетия от човешката история!
 
В затънтените планини на Хърватия един археолог прави странно откритие – подземен католически параклис, останал скрит в продължение на столетия, пази костите на неандерталска жена. В същата пещерна система сложни праисторически изображения разказват за епична битка между неандерталците и неясни чудовищни фигури. Кой е загадъчният враг, представен на древните картини, и какво означават изображенията?
 
Преди да намери каквито и да било отговори, изследователският екип е нападнат; в същото време на атака е подложен и център за изследване на примати край Атланта. Свързани ли са помежду си тези събития? Кой стои зад атаките? Търсенето на истината ще върне командир Грей Пиърс от Сигма Форс 50 000 години назад в миналото. Докато той и Сигма проследяват еволюцията на човешкия разум до неговия първоизточник, те ще бъдат въвлечени в катастрофална битка за бъдещето на човечеството, която обхваща цялото земно кълбо... и отвъд него.
Информация за "Лабиринтът от кости"
  • Брой страници 512
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор САЩ
  • Поредица Отряд Сигма
  • Размер см 14 x 21 см.
Джеймс Ролинс
За автора

Няма добавена информация