17,95 лв.

Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище

Ричард Брансън
AMG Publishing
Наличен
Оценка 5.0 от 4 гласа
17,95 лв.
"Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподаат в училище" - най-актуалният наръчник за всеки уважаващ себе си предпримач!
 
В най-новата си книга Брансън събира важни бизнес съвети, есенцията от опита си и прозренията, до които достига, управлявайки имеприята "Върджин". Независимо дали желаете да основете свой собствен бизнес, да подобрите лидерските си умения или да почерпите вдъхнивение от един от най-изявените и уважавани предприемачи и бизнес лидери, Ричард Брансън е тук, за да ви даде всички отговори. 
Брансън споделя бизнес познанията си подобно на близък приятел съветва читателите си как да бъдат по-иновативни, по-добри лидери и да се наслаждават на работата си с характерния си лек, но съдържателен изказ. 
Поглеждайки назад, Брансън е благодарен, че никога не е учил в бизнес училище. Ако беше спазвал всички закони и традиционни подходи в бизнеса, щеше ли да създаде "Върджин Рекърдс"? Или "Върджин Атлантик"? Почти всички постижения на Ричард Брансан се дължат на непоклатимата му решителност не само да нарушава всяко едно правило, но и да го пренаписва. Тази книга ще ви покаже как точно прави всичко това. 
 
Добре дошли в бизнес училището на Ричард Брансън!
Информация за "Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище"
  • Език Български
  • Брой страници 360
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация