27,45 лв.

Лили Чудото комплект

Книстер
 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
27,45 лв.

 

Това е Лили, главната героиня на нашата история. Тя е горе-долу на твоята възраст и на пръв поглед изглежда като всяко обикновено дете. Такава си е тя... обаче не съвсем! Защото Лили притежава нещо, което изобщо не може да се нарече обикновено: книга със свръх странни чудодейни думички!
Просто една сутрин Лили я откри до своето легло. Как се е озовала там? Нямам никаква представа. Лили обаче знае, че модерната вещица Зурулунда Кноркс може би нарочно е оставила книгата точно в нейната стая. Тя знае още, че в книгата има истински вълшебства и магически трикове, дори някои от тях вече е изпробвала. Обаче внимавай:
По-добре не се опитвай да ги правиш! Ако прочетеш една-едничка дума грешно, четката ти за зъби ще се пребърше във вещерска метла, учителката ти - в зла измамница, сладоледът на клечка - в кисела краставичка. От съображения за сигурност Лили не разказа на никого за своята книга с чудеса. Може да се каже, че тя вече е една истинска тайна магьосница. Успя да опази тайната за книгата дори от своя малък брат Леон. А това си е сериозно постижение, защото Леон е много любознателен и понякога може направо да те изнерви. Въпреки това Лили много си го обича.
Така... Сега вече знаеш необходимото, за да се включиш в събитията.
СЪДЪРЖАНИЕ:
Лили Чудото става детектив
Лили Чудото в дивия запад
Лили Чудото и невероятното индианско приключение
Лили Чудото във футболна треска
Лили Чудото забърква хаос в клас
Лили Чудото съживява приказни герои
Лили Чудото взривява цирка
Лили Чудото при пиратите
Лили Чудото и коледната магия
Информация за "Лили Чудото комплект"
  • SKU 9789549549101
  • Автор Книстер
  • Вид корица Твърда
  • Издателство A&T Publishing
  • Брой страници 848
Книстер

Лудгер Джохман (Книстер) израства в Рурска област. Получава образование по социални науки в университета в Есен и ритъм в училище Фолкланг в Есен. След като получава своята диплома започва работа като преподавател по специална педагогика. От 1978 година работи като писател и композитор на свободна практика. Първоначално работи в детски театър, а по-късно за радио и телевизия. През 1980 публикува своята първа книга. 

 
Избира псевдонима Книстер от любимата си рок група.