17,99 лв.

Лисицата

Фредерик Форсайт
Бард
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
17,99 лв.

Политическият трилър представя сюжетна линия посветена на международния шпионаж.

Ейдриън Уестън, бивш шеф на Британската секретна разузнавателна служба, е събуден през нощта от телефонно обаждане на министър-председателката. Новината е шокираща: системите на Пентагона, на Агенцията за национална сигурност и на ЦРУ едновременно са били хакнати. През техните уж непробиваеми защитни стени е проникнал враг, известен само като Лисицата. Още по-голяма изненада е откритието, че извършителят е британският тийнейджър Люк Дженингс. Той няма цели, няма тайни, просто е смайващо блестящ ум. Заплашва го екстрадиране в САЩ... докато на Уестън не му хрумва друга идея: щом Люк е успял да постигне това с нас, какво ли може да направи с нашите врагове?

"Изобретателен, прецизен и сериозен поглед върху международните конфликти, които заплашват света. Форсайт за пореден път показва изключителни познания в областта на политиката, дипломацията, въоръжението и тайните на шпионажа. „Лисицата“ е трилър, изпипан до най-малкия детайл." Уошингтън Поуст

Информация за "Лисицата"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 13 x 20 см.
Фредерик Форсайт
За автора

Фpeдepиĸ Фopcaйт e роден през 1938г.. Той е английски писател, прочут в цял свят със своите художествени романи. Едва на 19г. става пилот в кралските въздушни сили. Така той остава в историята като най- младият пилот във въздушните сили на Англия. По- късно започва да работи като cътpyдниĸ в aгeнция Poйтepc, a пocлe и зa ВВС. Форсайт още като журналист започва пиcaнeтo нa xyдoжecтвeнa литepaтypa.