11,99 лв.

Любимец 13

11,99 лв.
Радослав и Радосвет са братя близнаци. Радослав е отговорен и сериозен младеж, отличен футболист, на който отбора възлага големи надежди. На плажа във Варна се запознава с Елена - красиво момиче от София, в което се влюбва. Радосвет е противоположност на брат си - безотговорен комарджия, търсен от органите на милицията. 
Той решава да се възползва от приликата с брат си и да заеме мястото му в отбора. Представя се за футболиста Радослав Гълъбов и приема предложението за голяма заплата и апартамент в София. Радослав също пристига в София да търси Елена. Тя случайно среща Радосвет, но без да подозира разликата, обидена от нахалното му поведение, му удря шамар. След инцидента Радослав й изяснява недоразумението и двамата отиват на мача, в който Радосвет играе с номер 13. 
След комични положения, предизвикани от мнимия футболист, отборът губи. Всички разбират за подмяната. Радослав получава предложение да остане в София. Той отказва и заедно с Елена заминават...

 

В ролите: Георги Калоянчев, Лео Конфорти, Георги Парцалев, Магда Колчакова, Петко Карлуковски, Гинка Станчева, Апостол Карамитев, Любомир Бобчевски, Елена Хранова, Георги Раданов, Енчо Багаров и др.

Информация за "Любимец 13"
  • SKU 3800223210494