23,00 лв.

Локдаун 2

Михаел Морис
23,00 лв.

НАИСТИНА ЛИ ПРЕЗ 2020 ИМАШЕ ПАНДЕМИЯ?

Локдаунът не премахва пандемията, а я влошава, но точно такъв е планът.
Маските не защитават от зараза, а символизират подчинение.
Свободата на науката е илюзия. Повечето учени трябва да доставят онова, което изискват техните меценати.
След проведената през 2001 г. операция „Тъмна зима“ правителствата и представителите на фармацевтичната индустрия редовно разиграват по заповед на неколцина безумци пандемични сценарии, при които трябва да загинат милиони хора.

През 2020 г. беше осъществено на практика най-голямото разрушаване на човешкия живот, икономиката и културата – с един куршум бяха избити много зайци. Това беше само началото.Ваксините се намесват в генетиката на имунизираните и представляват гигантска крачка към дълго бленуваното сливане на човека и машината. Когато Доналд Тръмп беше прогонен от милиардерите и заменен от две техни марионетки, вече нищо не възпрепятства налагането на тоталитарната световна държава, осъществявано съвместно с Китайската комунистическа партия.
За целта съществуващият ред трябва да бъде унищожен, което ще има катастрофални последици за малцината заможни и средното съсловие. Мерките далеч надхвърлят контрола, цензурата и отчуждаването.
Правителствата водят война против собственото си население. Време е да видим истината в очите и да поемем своята отговорност. Ако желаем свобода, трябва да я извоюваме!

В тази великолепно изследвана и разтърсваща книга Михаел Морис представя множество нови взаимозависимости и разкрива неизвестни досега факти за задкулисните играчи и техните планове.
Показва ни кои в действителност са Джо Байдън и Камала Харис. Дава думата на стотици истински експерти от областта на вирусологията, епидемиологията и медицината, като ни обяснява какво трябва да направи всеки един от нас, за да засили своята имунна система и да напусне полето на колективния страх. Голямото зануляване настъпва, но как точно ще изглежда, зависи от нас. Време е за действия. Сега!

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

Информация за "Локдаун 2"
За автора

Няма добавена информация