16,95 лв.

Лято край морето

Джени Хейл
16,95 лв.

​Фейт се завръща в градчето Аутър Банкс на Източното крайбрежие, за да отпразнува юбилея на баба си със семейството си. Тук тя е прекарвала безгрижни летни месеци във фамилната вила на плажа заедно с по-голямата си сестра Кейси. Сякаш нищо не се е променило – копринено мекия пясък, тюркоазените води на океана, спокойствието и атмосферата на бариерните острови са непокътнати. Само вилата вече я няма, заменена от модерна нова постройка.
Фейт все още не може да забрави онова лято, в което сестра й отмъква голямата й любов и й разбива сърцето. Тя не е виждала Кейси от години, но вече е готова да й прости предателството, за да се насладят на ваканцията и да създадат нови спомени. Но не е готова за срещата с Джейк Бюканън - привлекателния работник, който довършва фасадата на вилата, в която са отседнали. Между тях прехвърчат искри и точно когато са напът да се влюбят, Фейт разбира, че той не е мъжът, за когото се представя.

Информация за "Лято край морето"
  • Език Български
  • Брой страници 304
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
Джени Хейл
За автора
quote icon

Независимо от всичко, което се случва в живота ни, винаги ще имаме Коледа, за да показваме любовта си един на друг

Джени Хейл е автор на бестселър любовни романи от САЩ. Книгите ѝ се продават по цял свят, преведени са на множество езици и са превърнати в награждавани филми.

Първата ѝ книга „У дома за Коледа“ вдъхновява проект на The Hallmark Channel, а по-късно и „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ бива адаптирана за екрана.

Романът ѝ „The Beach House“, публикуван през 2021 година, се нареди на трето място в класацията на Amazon Kindle и на първо място сред категориите „Съвременна романтика“, „Женска литература“ и „Съвременна литература и романтика“.

Когато не пише любовни романи, тя черпи вдъхновение за своите топли истории от моментите със своя съпруг, две деца и домашни любимци.