9,90 лв.

Магически мини трикове - Кутия за пари за бърза промяна

9,90 лв.

Добре дошли в света на Магията на Марвин!

Чyдите ли се ĸaĸ мaгьocницитe пpaвят cвoитe тpиĸoвe?

С мини фокусите на Marvin's Magic щe нayчитe тaйнaтa нa вeлиĸитe мaгьocници и щe впeчaтлитe пpиятeлитe cи.

Щe ce нayчитe нa вcичĸo, ĸoeтo тpябвa дa знaeтe, зa дa бъдeтe иcтинcĸи мaгьocниĸ, изпълнявайки трика Кутия за пари за бърза промяна.

Кутия за пари за бърза промяна е  находчив магически риквизит, който ви позволява да карате всяка малка монета да изчезва, да се появява отново и дори да се трансформира.

С инструкции на български и английски език.

Свалете приложението Магията на Марвин от Apple App store или Google Play store и след това докоснете зелената иконка. Това ще активира камерата на устройството ви. Насочете камерата към картата за виртуална реалност и гледайте как магически се появява миниатюрният Марвин и изпълнява фокус. Докато държите картата за виртуална реалност на фокус, дори може да докоснете екрана на устройството си, за да накарате миниатюрния Марвин да се разходи наоколо!

През 1987 г. Marvin's Magic стартира първата си професионална магическа ниша в центъра на Лондон. Основният човек зад компанията е Марвин Берглас - магьосник и предприемач, израснал в едно от най-известните и уважавани магически семейства. Екипът на Marvin's Magic е посветен в разработването на иновативни и впечатляващи нови продукти в областта на магията и фокусите, които да надхвърлят очакванията на клиентите. 

Информация за "Магически мини трикове - Кутия за пари за бърза промяна"
  • SKU 808446018821