15%
Лейбъл Балон за 1ви Юни
Промо цена 13,59 лв. Редовна цена 15,99 лв.

Магични мистерии, книга 2

Нийл Патрик Харис
СофтПрес
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
Промо цена 13,59 лв. Редовна цена 15,99 лв. Спестяваш 2,40 лв.

Втора книга от вълнуващата поредица за мистерии, магии и фокуси.

Хората се облещиха, впечатлени, че група хлапета е способна на подобно чудо. Часовете упражнения с Картър си струваха. Избухнаха аплодисменти и по гърба на Лейла пробяга тръпка. Искам да я усетя отново, каза си тя, а после се провикна:
— Някои хора смятат, че момичетата като мен трябва да си мълчат благоприлично. Че е въпрос на възпитание да не се обаждаме без покана. Искам да помоля тези хора да наблюдават внимателно следващия номер, за да се уверят на какво са способни момичетата като мен!
Лейла притежава способността да се измъква от белезници, усмирителни ризи и заключени стаи. И няма равна на себе си!
Израснала в сиропиталище, тя научава ценен урок – че всяка врата може да бъде преодоляна. А когато в Минерал Уелс пристига известна медиумка, уменията на момичето придобиват съвсем друго измерение.
Лейла и приятелите й – шестима млади фокусници, надарени с талант и голямо сърце, се сблъскват с куп опасности, за да опазят своя град. И докато ловят подивели маймуни, разгадават символи и прогонват духове от призрачни хотели, те се натъкват на мистерия, започнала преди много време. Доста преди самите те да се родят…
Години наред градът ревниво пази своите тайни, но сега е време да ги разкрие на шестимата особняци. А след сблъсъка, който ги очаква, вече нищо няма да е същото.

Нийл Патрик Харис е актьор, продуцент, режисьор и илюзионист, известен у нас най-вече с ролята си на незабравимия Барни от „Как се запознах с майка ви“. В ръцете си държиш втората част от дебютната му поредица за деца „Магични мистерии”, която още с излизането си се нареди сред бестселърите на „Ню Йорк Таймс” и „Ю Ес Ей Тудей”.

Информация за "Магични мистерии, книга 2"
  • Език Български
  • Брой страници 336
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Размер см 13 x 20 см.
Нийл Патрик Харис
За автора

Нийл Патрик Харис е роден на 15 юни 1973 г. Той е американски актьор, певец, илюзионист, продуцент и режисьор.

През 2010 г. е избран за една от 100-те най-влиятелни личности от списание Тайм.

Най-известен става с ролята си в сериала "Как се запознах с майка ви", където играе ролята на Барни Стинсън.