12,00 лв.

Малка мишка в голямо приключение

Цвета Белчева
12,00 лв.

"Нямам търпение да ви споделя, че на пазара излезе книгата "Малка мишка в голямо приключение". Този детски роман, който се разпростира на 272 страници, приятно разкрасени от илюстрациите на вече добре познатата ви Радостина Пенева, повежда децата на дълго пътешествие, изпълнено с премеждия.

Малката мишка с уханното име Джинджифила Розмаринова Дългоопашатова е решена да спаси кралското бебе, което един ден загадъчно изчезва в дупка, която всъщност не съществува. Тя не просто ще се опълчи на своята майка, която очаква от нея да бъде послушна, да си стои у дома и да бъде като нея, но по време на дългия, изпълнен с приключения и много нови приятели път, тя ще открие себе си.

Моят съвет е да проявите любопитство, присъщо на всяка малка мишка, да забравите за миг, че сте пораснали и заедно с вашето дете да се потопите в света на Джинджи. Това е книга, която, освен че ще накара всеки, който се е докоснал до нея, да иска да бъде по-смел и по-добър към другите, но също така ще даде отговори на много житейски въпроси, които понякога се въртят в главата ни.

Приятно четене!"

Информация за "Малка мишка в голямо приключение"
  • Брой страници 272
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор България
  • Размер см 14 х 19 см.
За автора

Няма добавена информация