39,90 лв.

Мандала комплект за оцветяване и релаксация за възрастни, Ниво 1

 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
39,90 лв.

Постоянно сте под стрес и нервите ви са опънати до краен предел? Този комплект с мандали ще ви помогне да се отпуснете и да забравите за проблемите!

Мандалите са подбрани от фън шуй специалист.

Съдържание на комплекта:

- 4 бр. високо качествени мандали, напечатани на 350 гр. картон с размери 30 х 30 см.
- 12 цвята темперни боички
- четка за рисуване
- луксозна бяла рамка за окачване на стена

Ниво на трудност: 1/4

Мандала комплект за релаксация чрез оцветяване. В превод от санскрит мандала означава "кръг". Тя е символ на целостта и представлява космическа диаграма, която ни напомня на нашата връзка с безкрайността на вселената, всичко,,отвъд материалното и духовното.

Мандала е символ на целостта и представлява космическа диаграма, която ни напомня за нашата връзка с безкрайността на вселената, всичко отвъд материалното и духовното.

Мандалите представляват кръгли или подобни на кръг елементи, които символизират живота, който никога няма да свърши. Смята се, че мандалата за пръв път се е използвала в хиндуизма като духовен инструмент. Въпреки това мандалите, които повечето хора познават, са от Будизма.

Как действа Мандала?

Мандалата трябва да действа хипнотично, да отвлича мислите ви от ежедневието и проблемите, да успява да ви пренесе в един по-висш свят. Когато наблюдавате мандалата, вие трябва да преминете в едно висше ниво. Целта на мандалата е да "приспи" съзнанието ви и да помогне на креативното полукълбо на мозъка да заработи. Много често хората наблюдават мандала, за да се заредят творчески и да потърсят вдъхновение за нещо. Друг път, за да се освободят от неприятни мисли и преживявания.

Информация за "Мандала комплект за оцветяване и релаксация за възрастни, Ниво 1"
  • SKU 3800500220178
  • Възраст от 3
  • Материал Картон
  • Пол Жена, Мъж