14,99 лв.

Мандали. Оцветяване по номера

Шейла Кериган
Локус Пъблишинг
Наличен
Оценка 4.9 от 7 гласа
14,99 лв.
Мандалите са сред най-предизвикателните дизайни за оцветяване, тъй като предлагат неограничени възножности за избор и преливане на цветове. Тук ще откриете изображения с отпечатани номера, които отговарят на съответните цветове: използвайте ги като насоки или дайте воля на въображението си!
 
Тази колекция включва 46 дизайна на мандали за оцветяване. Всяка е показана напълно оцветена от вътрешната страна на кориците. Можете да копирате тези изображения, като просто следвате цветните указания или да изберете собствени цветове за по-лично възприятие. Всяка мандала е изключително детайлна и отлична за експериментиране с ветове и техники. А перфорираните едностранни изображения ви позволяват да изберете свой начин и място да показвате произведенията си!
 
Книжките на Колоритания предлагат бягство към свят на вдъхновение и артистични изживявания. 
 
Писъединете се към почитателите на Колоритания - оцветете живота си с повече здраве, стил и удоволствие!
Техниката на оцветяването създава отлични условия за проектиране и развитие на творческите заложби по естествен и здравословен начин. Лесно и приятно е да се погрижим за детето в нас, да поглезим, като му предложим едно забавно приятно преживяване. Удиволствието от процеса и винаги отличните резултати са повод  да споделим радостта с приятели и близки. 
 
Книгата съдържа 46 мандали за оцветяване.
Информация за "Мандали. Оцветяване по номера"
  • Брой страници 96
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 21 x 28 см.
За автора

Няма добавена информация