22,00 лв.

Мъртви води

Саймън Бекет
22,00 лв.

Близък съм със смъртта във всичките ѝ кървави форми, владея езиците на костите, разложението и гнилостните процеси.
В това съм добър. Или поне бях.

Дългият празничен уикенд едва започва, когато съдебният антрополог Дейвид Хънтър получава обаждане от полицията в Есекс. В мътните крайбрежни води недалеч от Лондон е забелязан разложен труп. По всичко личи, че тялото е на Лео Вилиърс, наследник на богат местен род. Лео е заподозрян в убийството на млада жена и полицията е притисната да действа бързо и да потвърди самоличността. Но Дейвид Хънтър има съмнения.
Скоро са открити нови останки и от затънтените блата започват да изплуват неподозирани тайни. Хънтър е въвлечен в калта на семейни драми и местни лъжи и не може да избяга, макар да знае, че истинската заплаха не идва от мъртвите.
Със зловещата си атмосфера, автентични детайли и разтърсващи обрати „Мъртви води” е майсторски образец в криминалния трилър и бележи завръщането на един от най-добрите в жанра.

Информация за "Мъртви води"
  • Език Български
  • Брой страници 416
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 13 х 20 см.
Саймън Бекет
За автора
quote icon

Злото не спира да съществува само защото избираме да го игнорираме.

Саймън Бекет е автор на бестселъри в жанра на трилърите, роден на 20 април 1960 година в Шефилд, Англия.   

Издава първата си книга „Опасни пътища“ през 1994 година и с нея печели награда за най-добър дебютен криминален роман, а скоро след това всяко заглавие с неговия подпис се превръща в бестселър. 

Днес Саймън Бекет живее със семейството си в Шефилд.