12,95 лв.

Мъртво вълнение

Елизабет Лоуел
Хермес
Изчерпано количество
12,95 лв.

Преди пет години Ема Крос е напуснала ЦРУ с надежда за тих и спокоен живот далеч от кръвопролитията, които бележат работата й. Ема получава покана от консултантската фирма „Сейнт Килда” да се занимава с частни разследвания и я приема. Маккензи Дюранд е напуснал армията след тежък инцидент по време на специална операция в Афганистан, при която той е единственият оцелял. Сега Мак изкарва прехраната си като капитан на луксозни яхти. Разузнаването на САЩ се сдобива със секретна информация. В Тихия океан се е появила луксозната яхта „Блекбърд”, идентична с изчезналата преди година „Блек Суон”. Предполага се, че свръхмодерната лодка е отвлечена от кораба, с който е транспортирана, и е приспособена за контрабанда на биологични, химически или радиоактивни материали. Америка рискува унищожението на цял един град с размерите на Сиатъл. „Сейнт Килда” има седем дни, за да предотврати надвисналата трагедия. Задачата е поверена на Ема Крос, която трябва да си сътрудничи с капитана на „Блекбърд” - Мак Дюранд. Но времето тече безмилостно...

Информация за "Мъртво вълнение"
  • Брой страници 376
  • Вид корица мека
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Елизабет Лоуел
За автора
Ан Максуел е американска писателка на бестселъри в жанровете романс, исторически романс, научна фантастика, трилър и романтичен трилър. Пише под псевдонима Елизабет Лоуел, и под общи псевдоними със съпруга ѝ Евън Максуел — А.Е.Максуел, Аналийз Сън и Лоуел Чартър.
 
Тя е родена на 5 април 1944 г. в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Следва в университета на Калифорния в Дейвис в продължение на две години и година по-късно започва следване в университета на Калифорния в Ривърсайд, където получава бакалавърска степен по Английска литература.