15,00 лв.

Май ше ни бъде....

Стоян Николов - Торлака
Попов мост
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
15,00 лв.
Трета част от поредицата на Стоян Николов-Торлака. Проследете историята на героите от "Северозападен романь" и "Автономията????" и се пригответе за ново приключение из техния край.
 
„Май ше ни бъде“ е книга за надеждите, опитите, грешките, взетите и невзетите поуки, за дръзновението и биенето „като мътна вода у брег“, за разочарованията и резултатите от положените усилия. Книга за надборване на характери, за смях през сълзи, за мятане в дълбокото, за малки проблеми и грандиозни решения, за грандиозни решения и малки проблеми. За пепел и плява, болна амбиция и истинска съпричастност, за силата на човешкия дух, за странни обрати и наглед неуместни действия, които водят до изумителни резултати.
В „Северозападен романь” оженихме Юбица и Свилко след ред шеметни препятствия. В „Автономията????” погледнахме към участта на живеещите в забравения от бога и властващите Северозапад. В третата част тия безподобни пустиняци най-сетне се захващат да облагородят своя край с… къща за гости. Юбица отново е в главната роля, но същинските проблеми я чакат в тази малка и луда дивидолска общност…“
Информация за "Май ше ни бъде...."
  • Брой страници 400
  • Вид корица мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Стоян Николов - Торлака

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация