29,90 лв.

Майсторството

Робърт Грийн
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
29,90 лв.

Следвайте пътя. Превърнете се в майстор.

Милиони читатели са овладели  48-те закона на властта, но върховната власт е самото майсторство
 
Тази значима творба извлича многовековна мъдрост, за да ви разкрие, че тайната за постигане на майсторство вече се крие в душата ви.
 
В книгата Робърт Грийн обобщава дългогодишните си проучвания и разяснява ключовите подходи, които ще ви помогнат да освободите заложената в душата ви страст и да се превърнете в майстор. 
 
Открийте призванието си
 
Подчинете се на реалността
 
Придобийте силата на майсторите
Проумейте истинската същност на хората
 
Пробудете многоизмерното съзнание
 
Комбинирайте интуитивното с рационалното
 

Майсторството е най-висшата форма на власт. След дългогодишно изучаване на законите на властта Робърт Грийн е открил пътя към постигането на майсторство, по който са минали всички влиятелни исторически и съвременни личности: те притежават способността да се концентрират силно върху завладелия ги предмет и да следват трудния, но ясно начертан курс към усвояването му, описан за първи път в тази книга. Звучи много просто, но въпреки това майсторството и съпътстващата го власт убягват на мнозина от нас. Настоящата книга споделя със света тайната за постигане на майсторство, окончателно развенчава културните митове за гениалността, с които изобилства нашата цивилизация, и доказва, че всеки от нас носи в себе си потенциала да се превърне в майстор, ако следва гореспоменатия път към величието.  

През годините, в които прави проучвания за световния си бестселър

48-те закона на властта”, Грийн установява, че мнозина от най-успелите хора на планетата не са очевидно преопределени за велики постижения. В детството си Чарлс Дарвин бил в най-добрия случай посредствен ученик. Как тогава се е превърнал в един от най-значимите учени на всички времена? Поел е по пътя, който Леонардо да Винчи, отхвърлен от обществото незаконен син,  е утъпкал, за стане майстор в областта на изкуството и научните изобретения. Първоначално и двамата се посветили ревностно на заниманията, които ги вълнували. По подобие на Бенджамин Франклин, Хенри Форд, архитекта Сантяго Калатрава и останалите майстори, представени в тази книга, те се отдали на строго чиракуване под надзора на ментори, способни да ги посветят в тайните на скритото познание, което идва в резултат на дългогодишен опит. Сетне придобили силата на майсторите. 

Информация за "Майсторството"
 • SKU 9789542838265
 • Преводач Анна Орешкова
 • Тегло кг 0.69
 • ISBN 9789542816058
 • Автор Робърт Грийн
 • Издателство Сиела
 • Език Български
 • Брой страници 536
 • Вид корица Твърда
 • Година на издаване 2014
 • Националност автор САЩ
 • Размер см 14 x 21 см.
Робърт Грийн
За автора

Американски автор роден на 14 май 1959г. в Лос Анджелис, Калифорния. Израства в родния си град, посещава Калифорнийския университет "Бъркли", получава дипломата си от Уисконсинския университет "Мадисън" по класически науки.