Магазини
Любими
13,95 лв.
Изчерпано

Медалът на предателя

Хуан Гомес Хурадо
Хермес
Изчерпано количество
80%
13,95 лв.

SKU: 9789542609216

Тегло кг: 0.35

ISBN: 9789542609216

Автор: Хуан Гомес Хурадо

Издателство: Хермес

Език: Български

Брой страници: 320

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2011

Националност автор: Испания

Размер см: 14 x 21 см.

Вълнуваща мистерия от испанския автор Хуан Гомес-Хурадо.

Най-добър испаноезичен роман на 2008

Гибралтарският проток, 1940 г. В епицентъра на ужасна буря капитан Гонсалес спасява група германски корабокрушенци. Когато бурята утихва, водачът на немците му дава медал от масивно злато, инкрустиран със скъпоценни камъни, в знак на признателност. Единствените думи, които капитанът успява да разбере, са: предателство и спасение.

Германия, 30-те години. В апогея на нацисткото движение в Германия, Пол живее с майка си в къщата на своя чичо – барон Фон Шрьодер. Баща му е загинал при загадъчни обстоятелства, които Пол е твърдо решен да разкрие. Дори когато любовта му към Алис – смела еврейска фотографка, е поставена на карта, това не може да го отклони от заветната цел. Неговото разследване обаче ще има неочаквани и фатални последици и завинаги ще промени живота на хората, които го обкръжават.

Колко висока е цената на истината? Струва ли си да се плати, ако залогът е любовта и животът на близките? Каква е наградата за предателите?
Масонство, нацизъм, любов и измяна... Роман за истината, която може да убива.

Хуан Гомес-Хурадо – журналист, носител на награди и бестселъров автор, е един от най-успелите съвременни испански писатели с милиони читатели по света. Хуан Гомес-Хурадо е работил като радио и телевизионен журналист преди да издаде своя първи роман – „Божият шпионин”, който веднага става международен бестселър и е издаден в 42 страни по света. Вторият му роман – „Договор с Бог”, също има международен успех, а през 2008 г. Хуан Гомес-Хурадо печели и престижния литературен конкурс „Торевиеха” (с награда 500 000 $) за книгата си „Медалът на предателя”. Критиците определят творбите му като енергични и кинематографични. Запален читател и пътешественик, Хуан Гомес-Хурадо прави сериозни проучвания, преди да напише книгите си, за да е сигурен в достоверността на поднесената информация. Живее в Испания със съпругата и двете си деца и разпределя времето си между писане, пътуване и хуманитарни каузи.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Хуан Гомес Хурадо

Хуан Гомес Хурадо

Всички книги на автора

Няма добавена информация