14,90 лв.

Микробният фактор, ново издание

д-р Хироми Шиния
14,90 лв.

Д-р Хироми Шиния бе лекар визионер и изобретател на превърналата се в стандарт техника на слабоинвазивната колоноскопска полипектомия. През своята десетилетна лекарска практика той е бил професор по хирургия в Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“, ръководител на ендоскопското отделение в болницата „Бет Израел“ в Ню Йорк, както и съветник за болницата „Маеда“ и гастроентерологичната клиника „Хандзомон“ в Япония.

Здравният метод на Шиния е пълен с тайни за постигане на здрави черва, здрава кръв и бликащи от енергия клетки. Ще научите защо, от гледна точка на червата, някои широко разпространени съвети за хранене всъщност са вредни за много хора. Още по-важно е, че ще научите какво е добре да се яде и защо. Също така ще научите как да чувате собственото си тяло и да му отговаряте, да разбирате езика на червата си, за да можете драстично да подобрите своето здраве.

„На базата на последните проучвания и на моите собствени клинични проучвания за пет десетилетия аз съставих серия от предложения за хранене и начин на живот, които ще ви запазят млади, жизнени и с минимални заболявания. В книгата разглеждам много неща, но за вас няма да е трудно да ги схванете, ако сте непредубедени. Моето намерение е думите ми да подхранят ума ви, както добрата храна и добрата вода подхранват тялото ви.“

Информация за "Микробният фактор, ново издание"
  • Език Български
  • Брой страници 176
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация