79,90 лв.

Мини безжична тонколона Lexon x Keith Haring, Mino+ Love White

79,90 лв.

Този мини аудио високоговорител се побира в дланта на ръката ви, за да осигури силен висококачествен звук.

Френската марка Lexon създаде ексклузивна и завладяваща колекция с творбите на Кийт Харинг.

Тази новооткрита колекция е не само израз на почит към незаличимото наследство на художника, но и грандиозен празник на изключителния дизайн, преплетен без усилие с най-съвременните технологии.

През последните три десетилетия Lexon упорито поддържа своята отдаденост да представя вдъхновяващи, иновативни и достъпни новаторски обекти. Черпейки вдъхновение от артистичния стил на Кийт Харинг, характеризиращ се със смели линии, ярки цветове и символични икони, Lexon умело претворява визията на Харинг в осезаеми предмети от ежедневието.

Тази колекция отдава почит на убеждението на Харинг, че изкуството трябва да бъде достъпно за всички, като пренася емблематичните му образи в сферата на практичната ежедневна употреба. С тази колекция Lexon извежда изкуството на Харинг отвъд границите на традиционните средства, позволявайки на хора от всички слоеве на обществото да изпитат и оценят уникалния му художествен израз в ежедневието си.

Характеристики:

- Мини Bluetooth® колонка;
- Възможност за свързване с технологията TWS;
- Микрофон за свободни ръце;
- Бутон за селфита;
- Bluetooth® 4.2;
- Bluetooth® разстояние: 10 м;
- Живот на батерията: до 3 ч.;
- Време за зареждане: 1 ч.;
- Мощност: 3W;
- Честота: 2402-2480 MHz
- Зареждане чрез USB-C порт (кабел в комплекта) или безжично;
- Размери: 3.7 х 3.2 см. (височина и диаметър);
- Материал: Алуминий / ABS;
- Тегло: 73 гр.
- Дизайн: Love.

От създаването си през 1991 г. от René Adda Lexon непрестанно разширява границите, като остава вярна на ангажимента си да прави малките предмети полезни, красиви, иновативни и достъпни. Независимо дали става въпрос за електроника, аудио, аксесоари за пътуване, офис или свободно време, Lexon е установила специална връзка с творчеството и си партнира с най-добрите дизайнери по света, за да създаде непреходни колекции от лайфстайл продукти. Изработени от материали, внимателно подбрани заради естетиката и издръжливостта им, продуктите на Lexon са проектирани да издържат дълго и да отговарят на изискванията за високо качество и издръжливост при ежедневна употреба. 

Информация за "Мини безжична тонколона Lexon x Keith Haring, Mino+ Love White"
  • SKU 3660491207721
  • Производител Lexon
  • Материал Алуминий, Abs Plastic
  • Пол Жена, Мъж
  • Размер см 3.7 х 3.2 см.
  • Марка Lexon