22,00 лв.

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд
22,00 лв.

За да използвате енергиите на Луната като инструмент за създаване на живота, който искате, трябва да разберете лунните цикли и основните принципи на проявлението. Ако вече сте се опитвали да проявявате желанията си, но сте установили, че досега не сте успели да ги материализирате в достатъчна степен, информацията в тази книга може да се окаже липсващото звено, от което се нуждаете за постигане на вашите мечти. Тя ще ви покаже как да работите с лунните сили, за да заредите с енергия своите желания. Разбирането на осемте лунни фази и тяхното магическо влияние ще ви помогне да упълномощите със сила всеки аспект на живота ви.

От тази книга ще научите как:
Да се настроите към Луната.
Да промените живота си в съответствие с лунните фази.
Да проявявате своите мечти с помощта на новолунието.
Да работите с пълнолунието, за да планирате живота си, да изпитвате благодарност и да прощавате.
Да живеете осъзнато според разположението на Луната всеки ден.

Заедно с информацията за лунните фази са дадени примерни утвърждения, визуализации и мантри за увеличаване на силата на вашите желания и планове. Ще научите кои архангели, богини и Извисени учители отговарят за всеки дом и знак и кои камъни и аромати могат да повишат вибрациите ви по време на всяка лунна фаза.
Тази книга е за всички вас, които се стремите да бъдете сътворци на собствения си живот, да задълбочите връзката си с природата и Божественото и да внесете в духовната си практика влиянието и мистериите на Луната.

Информация за "Мистериите на Луната"
  • Брой страници 318
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2024
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация