18,00 лв.

Мистичните пътеки на България, книга 2

Ирена Григорова
18,00 лв.

С „Мистичните пътеки на България II“ Ирена Григорова ни отвежда на поредното пътешествие из още 43 лековити и чудотворни места – църкви, скални светилища и манастири.

Някои от тях са изключително известни, други – съвсем наскоро открити, но всички те оставят отпечатък върху хората, които ги посещават. Тези обекти действат различно на всеки човек, но силата им е неоспорима. Това доказват и историите на хората, изпитали мощта им, за които авторката ни разказва.

В изданието ще намерите информация за: скални манастири;
чудодейни икони; древни светилища; места с целебна вода; чудеса и изцеления; празници и ритуали, свързани с изброените обекти.
Отново ще откриете карта, която обозначава местоположението на обектите, но авторката и този път ни дава подробни инструкции как да достигнем до всеки от тях.

Защо водата на река Младежка е лековита само два месеца в годината?
Какво се крие в неизследваното подземно светилище Гълъбарника?
Гробници ли са тайнствените долмени, или нещо друго?
Как войводите са лекували рани от куршуми?
Отговорите търсете из страниците на „Мистичните пътеки на България II“.

Ирена Григорова е позната на публиката с работата си в „Преди обед“ по bTV, „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, както и ютуб канала „Прастари времена“, в който изследва и открива нови тайнствени места, свързани с древната история.

След успеха на книгите ѝ „Прастари времена“, „Скитник в мрака. По стъпките на Вълчан войвода и неговото злато“ и „Мистичните пътеки на България“ авторката ни предлага още едно четиво за тайнствени места и мистични истории.

Информация за "Мистичните пътеки на България, книга 2"
  • Брой страници 176
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21
За автора

Няма добавена информация