9,99 лв.

Моето куче: Коли

Виктор Клементе
СофтПрес
Ограничена наличност
9,99 лв.

 

Поредица Моето куче е предназначена за грижовните стопани, които искат да отглеждат своя любимец по най-добрия начин.
Идеята и редакцията е на трима от най-уважаваните авторитети в света на тема кучета – Нона Килгор Бауер, Джулиет Кунлиф и Мюриел П. Лий. Всяка книга отразява многогодишния опит на тези водещите специалисти в развъждането на чистокръвни породи.
Тази книга е създадена за почитателите на коли – една от най-добре познатите, красиви и талантливи чистокръвни породи в света.
Независимо дали довеждате малкото бебе-коли у дома днес или се подготвяте да си вземете кученце, Моето куче – коли ще ви напътства във всяка стъпка от неговото отглеждане. От откриването на квалифициран и уважаван развъдчик, избирането на перфектното кученце от котилото, до климатизирането в новия му дом, този цветен наръчник отговаря на всички често задавани въпроси. Тук са предложени решения на много потенциални проблеми, с които се сблъскват новите собственици при възпитанието, храненето и първите уроци. Един от най-добрите развъдчици, оценяващ и автор, Виктор Клементе, създаде това кратко отлично помагало, което се занимава с възпитанието и обучението, грижите за здравето, хранене, поддържане на външния вид, физическа активност и още много други въпроси. 
Тази книга от поредицата Моето куче ви дава най-добрия възможен старт с вашето ново кученце коли.

 

Информация за "Моето куче: Коли"
  • Език Български
  • Брой страници 96
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация