16,00 лв.

Моите диаманетни дни с ОШО

Ма Прем Шуньо
16,00 лв.

Това е историята на една млада, образована жена, израсла в Англия, която става санясин на Ошо - един от най-великите мистици на XX век - и живее редом с него в дома му повече от 10 години. Книгата на Ма Прем Шуньо е пронизана от любовта към Учителя - Ошо. Много често, когато хората четат за едни или други духовни учения или учения от Новата Епоха (New Age), те интелектуално оценяват "плюсовете" и "минусите" на даденото учение и искрено вярват, че са го разбрали. Но онези, които са имали щастието да се окажат част от дадено учение, просто се "влюбват" и се "сливат" с него. И тази "влюбеност" в нещо, което е дълбоко съзвучно с вашата душа, ви свързва с всички подобни хора, независимо от тяхното учение. Ма Прем Шуньо си позволява да почувства тази любов, тази сънастроеност с душата си и чрез Учителя да влезе във връзка със света на необятното и невидимото.
"Моите диамантени дни с Ошо" е искрен и проникновен разказ за преживяното от Шуньо в присъствието на Ошо. От всяка страница струи неговата необятна мъдрост, хумор и светлина, която озарява и дава сили на всички, до които се е докоснал, да вървят напред, да открият себе си и да сътворят един по-добър свят.
"Ошо е просветлен учител, който работи,използвайки всички възможности, за дапомогне на човечеството да преодолеетрудната фаза в развитието на съзнанието."ДАЛАЙ-ЛАМА

Информация за "Моите диаманетни дни с ОШО"
  • Език Български
  • Брой страници 400
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация