34,99 лв.

Моята кухня. Здравословни рецепти

Силвена Роу
A&T Publishing
Наличен
34,99 лв.

Целта ми бе да създам място, където всеки ден вие и вашето семейство да можете да се наслаждавате на вкусни, хранителни и изпълними рецепти, които ще ви помогнат да приготвяте храна по здравословен начин, ще изпълнят тялото ви с виталност и енергия и ще направят живота ви много по-продуктивен. Обещавам ви, че с всяка една страница от книгата и с всяка една рецепта вие ще правите най-добрия избор за вас и вашето семейство.

Силвена Роу

Информация за "Моята кухня. Здравословни рецепти"
  • Брой страници 240
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 19 x 25 см.
За автора

Силвена Роу е български автор и професионален готвач, работил в България, във Великобритания и в ОАЕ. Родена в град Пловдив, в семейството на майка българка и баща турчин, тя отрано се докосва до разнообразни култури и кухни.  

Колоритното ѝ наследство и любовта ѝ към храната ѝ печели голяма популярност сред готвачите, като изгревът на кариерата ѝ се случва във Великобритания. Там тя пише кулинарни статии във вестник Гардиън, участва в различни предавания по Би Би Си и ITV и става консултант във филма на Дейвид Кронънбърг „Източни обещания“ 

През пролетта на 2011 година отваря врати нейният ресторант в Лондон „Куинс“, а през 2013 година започва да води кулинарното шоу „Щипка сол“ по bTV. Популярността ѝ в България само нараства, когато става ментор в кулинарното риалити MasterChef през 2019, 2020 и 2021 година.  

През лятото на 2021 г. стартирa своя YouTube канал и издава деветата си книга с рецепти „Моята кухня“, която е и нейна първа книга на български език. Две от книгите ѝ печелят престижни отличия, като Пиршества“ е спечелила престижната награда за храна и напитки – Glenfiddich Food.  

Днес тя продължава да споделя любовта си към храната с хората, като ястията, които приготвя се открояват с отличителни вкусове, заемки от българската и ориенталската кухня.