11,99 лв.

Хроники на гарваните книга 2 : Мрак по пладне

Джеймс Баркли
Бард
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
11,99 лв.
Роман, който ще ви увлече в своя свят и няма да искате да излезнете от там. Втора част на поредица "Хроники на гарваните"
 
Победиха ли гарваните?
Извършено е заклинание, което би могло да донесе края на света, и едно прастаро зло е прогонено завинаги. Но сега Балея, все още в разгара на войната, трябва да понесе и последствията от заклинанието.
То е създало разкъсване в небето – проход към измерението на драконите.
Сраженията обхващат все повече земи и легендарният наемнически отряд на Гарваните трябва да се сражава с нахлулите в родината им западняшки пълчища и да надделее над предателството на онези, от които очаква дружеска подкрепа.
Провалят ли се Гарваните, крилете на безброй дракони ще възвестят гибелта на Балея...
 
"Превъзходното фентъзи е рядкост. Превъзходното героично фентъзи е още по-голяма рядкост. Да откриеш нов автор, които наистина пише превъзходно героично фентъзи, може би означава да намериш най-рядката скъпоценност. Джеймс Баркли е тъкмо такава находка."
 
"Написаното от Баркли е силно, динамично и наситено с превъзходно чувство за хумор. Още по-хубаво е, че той твори романи, които ви се иска да препрочитате отново и отново."
Дейвид Гемел
Информация за "Хроники на гарваните книга 2 : Мрак по пладне"
  • Език Български
  • Брой страници 480
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14.5 x 21 см.
Джеймс Баркли
За автора
Джеймс Баркли е роден на 15 март 1965 г. в Феликстоу, Съфолк, Англия. По-големият му брат го запалва да чете научна фантастика и фентъзи, и да играе на ролеви компютърни игри. Като юноша опитва да пише свои произведения – „Троя: Dawn“ и „What Price, Civilization?“, чиито ръкописи все още пази за спомен. В гимназията играе главни роли в училищните пиеси.