22,99 лв.

Music Played By Humans (CD)

Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
22,99 лв.

"Music Played by Humans" е петият солов студиен албум на британския музикант и вокалист на групата Take That - Gary Barlow.


1. Who’s Driving This Thing
2. Incredible
3. Elita (ft Michael Buble and Sebastián Yatra)
4. The Big Bass Drum
5. This Is My Time
6. Enough Is Enough (ft Beverley Knight)
7. Bad Libran
8. Eleven (ft Ibrahim Maalouf)
9. Before We Get Too Old (ft Avishai Cohen)
10. Supernatural
11. Oh What A Day (ft Chilly Gonzales)
12. What Leaving’s All About (ft Alesha Dixon)
13. The Kind Of Friend I Need (ft James Corden)
14. I Didn’t See That Coming

Информация за "Music Played By Humans (CD)"
  • SKU 602435214658
  • Изпълнител Garry Barlow