17,90 лв.

На живо: Превърнете виртуалните връзки в клиенти

Джефри Гитомър
17,90 лв.

Глобалната пандемия пренасочи завинаги света на бизнеса и продажбите от физическото във виртуалното пространство.

„На Живо!: Превърнете виртуалните връзки в клиенти“ е важен източник за всеки, който иска да оцелее и успее в съвременната бизнес среда.

Легендарният търговец, лектор от Стената на славата и популярна личност от онлайн пространството Джефри Гитомър споделя доказаните си методи, техники и стратегии, за да ви помогне да се възползвате пълноценно от мощните инструменти на виртуалния свят.

Използвайте тази книга като наръчник и ще научите как да прилагате ефективни виртуални и видеостратегии, за да увеличите продажбите и приходите си и да постигнете реални резултати.

Използвайте онлайн инструменти като YouTube, LinkedIn Live и Facebook Live, за да се свържете с потенциални клиенти и развиете лийдове;
Предайте посланието си на правилните хора по правилния начин през Twitter, Instagram и други социални медийни платформи;
Създайте подкасти, които имат неограничена маркетингова и търговска стойност;
Популяризирайте и пренасочете съдържанието, за да постигнете силно влияние върху вашата аудитория;
Продавайте вашата услуга или продукт от всяка точка на виртуалния свят.

Пълна с ценни прозрения, практически съвети и стъпки за действие „На Живо!: Превърнете виртуалните връзки в клиенти“ е задължителен наръчник, с чиято помощ да трансформирате офлайн стратегиите за продажби в печалба от онлайн пространството.

Информация за "На живо: Превърнете виртуалните връзки в клиенти"
  • Език Български
  • Брой страници 134
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 21
За автора

Няма добавена информация