19,00 лв.

Наръчник за убийства за добри момичета

Холи Джаксън
Емас
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
19,00 лв.

Случаят е приключен!

Преди пет години ученичката Анди Бел е убита от гаджето си Сал Сингх. Полицията знае, че той е виновникът. Всеки в Литъл Килтън знае, че той е виновникът. Само че Пипа Фитц-Амоби, която е израснала в това градче, обсебено от трагедията, не е толкова убедена. Тя избира случая за тема на своя финален проект за завършване на гимназията и съмненията ѝ я отвеждат до мрежа от мрачни тайни, а някой отчаяно желае те да останат скрити... Ако действителният убиец все още е на свобода, колко далеч би стигнал той, за да не допусне Пип до истината?

"Наръчник за убийства за добри момичета" е първата част от нашумялата трилогия на младата британка Холи Джаксън. Впечатляващо написаният дебют се превърна във фаворит на читателите по цял свят. Пристрастяваща и заплетена мистерия с остроумна и сърцата главна героиня, която се опитва да открие истината за убийството на "любимката на града". Обрати, шокиращи открития и подвеждащи следи дебнат от всяка страница, без да засенчват чаровния дух на романа.

28 седмици е бестселър в класацията на "Ню Йорк Таймс". Номинирана за книга на годината на платформата "Гудрийдс" и тийн книга на годината на Британските книжни награди.

Първа книга от трилогията "Наръчник за убийства за добри момичета" (A Good Girl's Guide to Murder) от "Холи Джаксън" (Holly Jackson).

Информация за "Наръчник за убийства за добри момичета"
  • Брой страници 340
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация