Магазини
Любими
14,00 лв.

Наш човек от мястото на събитието

Роберт Перишич
Дамян Яков
Ограничена наличност
0%
14,00 лв.

SKU: 9789545274794

Преводач: Русанка Ляпова

Тегло кг: 0.272

Художник: Рада Якова

ISBN: 9789545274794

Автор: Роберт Перишич

Издателство: Дамян Яков

Език: Български

Брой страници: 360

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2010

Националност автор: Хърватия

Размер см: 13 x 20 см.

Въздействаща книга от хърватския автор Роберт Перишич.

Действието се развива през петте дни на пролетта на 2003 г., когато започва американското нападение над Ирак. За това кратко време пред нас се разкрива плашещият със своята забързаност и дори хаотичност ритъм на живота в Хърватия. Книгата заразява със завидния си хумор и лекота на повествованието, както и със своята авторефлективност. Като контрапункт на главния герой и на действителността, в която той се опитва да отстоява своята идентичност на бивш рокер и настоящ преуспяващ вестникар, се явява неговият роднина, ветеран от войната в бивша Югославия, изпратен като кореспондент в Ирак.

"Наш човек от мястото на събитието" е роман, с който би се гордяла всяка национална литература - социално ангажиран, с елементи на трилър. Представени са типични персонажи и ситуации от съвременния живот на посткомунистическите страни, формирани вследствие на икономическите промени, политическите конфликти и етническите проблеми на Балканите.

Роберт Перишич е роден през 1969 г. в Сплит, Република Хърватска. Той е журналист на свободна практика със собствена литературна колона в реномираното хърватско списание "Глобус". Пише проза, поезия и литературна критика. "Наш човек от мястото на събитието" е най-продаваната книга за 2008 г., а авторът е носител на най-престижната хърватска литературна награда "Jutarnji list".

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Роберт Перишич

Няма добавена информация