79,90 лв.

Настолна игра: Arrivee

79,90 лв.

Arrivée e перфектната игра за всички фенове на велосипедните състезания и най-запалените колоездачи.

Всичко, което можете да си представите в състезанията по шосейното колоездене, е възможно в Arrivée. Драматични битки за най-ценните фланелки в най-големите състезания по колоездене като Tour de France, Giro d'Italia или La Vuelta. Състезавайте се в отделни класики или отидете направо в Grand Tour.

Вярвате или не, можете да се състезавате за време дори в настолна игра. В етапните състезания времето е най-важният фактор. Спечелете достатъчна преднина пред противниците си и я поддържайте до финала или натиснете педалите и наваксайте забавянето. Всяка секунда е от значение на финалната линия. Нямате нужда от хронометър, играта има перфектния механизъм за измерване на времето.

Вие сте роден катерач или по-скоро най-бързият спринтьор? Изградете своя перфектен екип, който ще ви отведе до желаната цел. Искате ли да пресечете първи финалната линия в масов спринт или да стигнете до върха на най-високата планина пред всички останали? Каквото и да ви пасне, ако искате да успеете, ще ви трябва целият екип. Изберете правилната стратегия и спечелете състезанието!

Лошото време не може да ви спре! Най-лошото нещо за вашата стратегия е проливен дъжд и силен насрещен вятър. Но дори това принадлежи на колоезденето и като професионалист трябва да се справите с него. Включете променливото време в плановете си, не се изненадвайте и го използвайте като свое предимство.

Състезавайте се в етапите за фланелките на световен шампион, най-добрият колоездач, най-добрият катерач, най-добрият спринтьор или U-25.

Играта реалистично симулира точки и бонус награди от големите състезания по колоездене в света. Докато карате всеки етап, времето се измерва, за да можете да знаете дали имате предимство пред конкурентите си. Пътуването ви към победата обаче може да се усложни поради внезапни промени във времето, падания или други непредвидени обстоятелства. Екипната работа може обаче да ви върне в играта. Обновете отбора си и имайте най-доброто представяне с помощта на зарове, карти и интуитивен механизъм за игра.

 

 

Информация за "Настолна игра: Arrivee"
  • SKU 8590535700008
  • Времетраене минути 60
  • Художник Antonín Šrajer, Jr.
  • Възраст от 10
  • Език Английски
  • Категория Dice, Sports
  • Механика Simulation
  • Най-добър за 3-4
  • Брой играчи 2-5