157,90 лв.

BARRAGE

157,90 лв.

Barrage се развива във вселена на алтернативно минало, в което твърдите горива са изчерпани, а единствената алтернатива са масивни съоръжения, които черпят електроенергия от движението на водата. Вие ръководите компания, чиято цел е да доминира над конкуренцията си, строейки язовири и насочвайки водата така, че тя да е максимално полезна за вас. Машини и инженери ви помагат за по-ефикасно създаване на нужните съоръжения, а изпълнението на поръчки ви носи пари и точки, с които да спечелите играта.

Всеки играч представлява една от четирите международни компании, които събират машини, иновативни патенти и брилянтни инженери, за да поискат най-добрите места за събиране и експлоатация на водата в оспорван алпийски регион, пресичан от реки.

Баражът включва два иновативни и предизвикателни механизма. Първо, играчите трябва внимателно да планират действията си и да боравят с машините си, тъй като и техните жетони за действие, и ресурси се съхраняват на строително колело и ще бъдат достъпни само след пълно завъртане на колелото. Колкото по-добре управлявате колелото си, толкова по-рано вашите ресурси и действия се връщат при вас.

Второ, водният поток на реките, изобразени на дъската, е споделен и оспорван ресурс. Играчите трябва да прихващат и съхраняват колкото се може повече от водата, да строят язовири (язовирите нагоре по течението са скъпи, но могат да блокират част от водата, преди да достигне язовирите надолу по течението), да издигнат язовирите, за да увеличат капацитета им, и да изградят дълги тунели до канализират водата към техните електроцентрали. Водата никога не се консумира — нейният поток просто се използва за производство на енергия — вместо това се освобождава обратно в реките, така че трябва да поставите стратегически язовирите си, за да възстановите водата, отклонена от вас и другите играчи.

В рамките на пет кръга играчите трябва да изпълнят изискванията за мощност, представени от обща състезателна писта за мощност, и да отговорят на специфични изисквания на лични договори. В същото време, като назначават ограничен брой инженери, те се опитват да подобрят своите машини, за да придобият нови и по-ефективни строителни действия и да изградят и активират специални сгради с уникален ефект, за да продължат своята собствена стратегия за развитие.

Информация за "BARRAGE"
 • SKU 8034055582138
 • Производител Cranio Creations
 • Времетраене минути 120
 • Дизайнер Tommaso Battista, Simone Luciani
 • Художник Mauro Alocci, Antonio De Luca, Roman Roland Kuteynikov
 • Възраст от 14
 • Език Английски
 • Категория Economic, Environmental, Industry / Manufacturing
 • Механика Network and Route Building, Variable Player Powers, Contracts, Income, Solo / Solitaire Game, Variable Set-up
 • Най-добър за 4
 • Брой играчи 1-4