8,00 лв.

Най-опасната игра. Разцъфналата странна орхидея

Хърбърт Уелс, Ричард Конъл
8,00 лв.

Една книга с две корици.

Най-опасната игра

Известен ловец на едър дивеч от Ню Йорк претърпява корабокрушение, като попада на изолиран остров в Карибския басейн. Там той се превръща в плячка, след като е преследван от руски аристократ в най-опасната и откачена игра, която някой може да измисли.
Ричард Конъл е един от най-известните американски писатели на разкази за своето време. Става популярен най-вече с историята си „Най-опасната игра“, която е позната и като „Хрътките на Заров“. Произведението е вдъхновило десетки филми и програми за радиото и телевизията. Разказът е публикуван е за първи път през 1924 г., като досега не е превеждан на български език.

Разцъфналата странна орхидея

Колекционер на орхидеи купува няколко нови грудки за колекцията си, които идват от отдалечен район на неизследваната джунгла. След като ги засажда, една от тях се развива в странна кръвосмучеща форма на живот.
Хърбърт Уелс е английски писател, считан е за един от „бащите на научната фантастика“, заедно с Жул Верн и Хюго Гърнсбек. Разказът му „Разцъфналата странна орхидея“ е публикуван за първи път през 1894 г., като досега не е превеждан на български език.

Информация за "Най-опасната игра. Разцъфналата странна орхидея"
  • Език Български
  • Брой страници 92
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 12 х 17 см.
За автора

Няма добавена информация