23,00 лв.

Не пипай тази книга!

Ян ван Хелсинг
Дилок
Наличен
Оценка 4.4 от 12 гласа
23,00 лв.

Книга от автора на скандалната поредица за тайните общества - Ян ван Хелсинг.

Заради взривоопасното си съдържание, вече две книги на Ян ван Хелсинг бяха забранени. Не минава и ден без хората да са предупреждавани за "опасния германски автор". Ян ван Хелсинг отново ще разтърси светогледа Ви!

Не пипай тази книга! - защото след това наистина няма да е лесно да живеете по стария начин.

Ако сте човек, който не се интересува от тайни, който никога не е желал да бъде външно и вътрешно богат, който не се е питал как да постигне успех и добро здраве, тогава книгата не е за Вас. Ако обаче чувствате, че нещо в света наистина не е наред и продължавате да се вълнувате от живота, от тайните на "просветения" ни век, това е Вашата книга. Само не казвайте, че не сте били предупредени! Ян ван Хелсинг ще Ви разкаже случки и истории, които ще Ви дадат власт над собствения Ви живот – а който има власт, носи по-голяма отговорност. Изберете сами - да продължавате да живеете както досега, или да промените съдбата си? Решението е изцяло ваше.

"Атлантическото знание казва едно: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец - да, той е не само част от Творението, но е и част от Твореца!

Помислете още веднъж: Ние не само сме част от Творението, ние сме част от Твореца и имаме силата и средствата да творим сами!!!"

Ян ван Хелсинг

Информация за "Не пипай тази книга!"
  • Език Български
  • Брой страници 360
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Националност автор Германия
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация