27,00 лв.

Небесното царство, книга 1: Дъщерята на Лунната богиня

Су Лин Тан
Артлайн Студиос
Наличен
27,00 лв.

Син-ин израства на Луната, напълно скрита от света, без да знае, че страховитият Небесен император е в неведение за съществуването ѝ. Но когато магията на Син-ин се пробужда, тя е принудена да избяга от дома и да се раздели с майка си, Лунната богиня.

Сама, безпомощна и изплашена, Син-ин се отправя към Небесното царство – земя на чудеса и тайни. Пред нея стои непосилната задача да крие самоличността си от всички и да измисли как да спаси майка си от ужасното ѝ заточение на Луната. Преди да загуби всяка надежда, Син-ин успява да се внедри в двора на Небесния император. Това обаче е едва началото на опасно и дълго пътуване, в което се впуска дъщерята на Лунната богиня. Над царството надвисва сянката на измяната и забранената магия, а опасна сделка между Син-ин и Небесния император заплашва да потопи цялото селение на безсмъртните в хаос.

„Дъщерята на Лунната богиня“ втъкава древната китайска митология в шеметно приключение за безсмъртие и магия, за загуба и саможертва. Приключение, в което любовта се бори с честта, мечтите са помрачени от предателства, но надеждата все пак възтържествува.

„Епично, романтично и завладяващо от началото до края.“
Стефани Гарбър, автор на бестселъра Каравал

Информация за "Небесното царство, книга 1: Дъщерята на Лунната богиня"
  • Език Български
  • Брой страници 530
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация