14,00 лв.

Нектар на боговете

Гуен Уоткинс
Унискорп
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.
Един роман, в който умело е вплетено напрежение, драма и много обрати. Един роман, който ще ви разтърси с реалността си и няма да ви остави намира до последната страница.
 
„Дебютният роман на Гуен Уоткинс нанася страхотен удар... изключителен размах на разказа. Ако търсите интересен съспенс, не се лутайте повече. „Нектар на боговете“ е пенлива глътка. Удря направо в главата.“ – The Compulsive Reader site.
 
Борейки се да преодолее смъртта на съпруга си и бизнес партньор, Сара Бенет тъкмо започва да стабилизира несигурното финансово състояние на своята компания за внос на вино, опитвайки се същевременно да внесе ред и в личния си живот. Изведнъж младата бизнес дама се озовава въвлечена в горчива битка с управителя на „Блустоун“ – семейна винарна с потекло, сега собственост на най-големия и мощен винен конгломерат в Австралия. В същото време е изправена пред почти сигурен фалит след рязък спад в продажбите, резултат от серия ужасяващи оценки от най-известния в света винен критик – оценки, чиито корени повече от сигурно се дължат на лична вендета срещу нея. Завръщайки се в Австралия, Сара се натъква на мистериозен документ, който може да изложи австралийската винена индустрия за милиарди долари на риск. Когато е нападната от размахващ нож убиец и хората около нея започват да умират, вместо да се бори за бизнеса си, Сара се озовава в битка за живота си. Една безмилостна игра на котка и мишка с привкус на гореща романтика в опияняваща смесица от аромат на вино и изкусно напрежение.
Информация за "Нектар на боговете"
  • Език Български
  • Брой страници 400
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация