22,00 лв.

Непоколебимо. Моята битка с враговете на Америка, у дома и в чужбина

Джон О. Бренан
22,00 лв.

Силни и откровени мемоари на бившия директор на ЦРУ Джон Бренан, обхващащи над трийсетгодишната му кариера на държавна служба.

Джон О. Бренан е един от най-доверените съветници на президента по въпросите на националната сигурност през всичките осем години на администрацията на Обама, първо като президентски помощник по вътрешната сигурност и контратероризма, а след това като директор на Централното разузнавателно управление. Преди това работи в ЦРУ от 1980 до 2005 година като специалист по близкоизточни въпроси и контратероризъм и всеки ден докладва на президента Клинтън данни от разузнаването. Авторът има бакалавърска степен по политология от университета „Фордам“ през 1977 година и магистърска степен по същата специалност от Тексаския университет в Остин през 1980.

„Непоколебимо“ предоставя интересна информация за често потайния свят на националната сигурност, професията на разузнавача и хаотичната политическа обстановка във Вашингтон. Нещо повече, това е портрет на човек, стремящ се към почтеност – за себе си, за ЦРУ и за страната си.

„Джон Бренан е един от най-усърдните и най-патриотичните държавни служители, които съм срещал, и с това е много полезен на страната ни. Докато бях президент, той беше сред най-близките ми съветници и голям приятел. От мемоарите му ще разберете защо. Надявам се да ги прочетете.“
Барак Обама

Информация за "Непоколебимо. Моята битка с враговете на Америка, у дома и в чужбина"
  • Брой страници 580
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 14 х 21
За автора

Няма добавена информация