Егмонт
19,90 лв.
Ново

Невеста

Али Хейзълууд
19,90 лв.

Мизъри Ларк, единствената дъщеря на най-влиятелния вампирски съветник на Югозапада, отново е заложник. Животът ѝ сред хората, блажената ѝ анонимност – на всичко това баща ѝ слага край. Призована е да изпълни дълга си и да продължи вековна традиция, крепяща крехкия мир между вампирите и техните заклети врагове – върколаците. И друг изход няма – младата жена отново трябва да остави съдбата си в чужди ръце.

Върколаците са непредсказуеми и безмилостни. А техният алфа, Лоу Морленд, не прави изключение. Глутницата му се подчинява безпрекословно, а той я води с твърда ръка. Но за разлика от вампирския Съвет, Лоу Морленд управлява и със загриженост. От начина, по който алфата следи всяка крачка на Мизъри обаче, бързо става ясно, че не ѝ се доверява. И може би с право…

Мизъри има собствени причини да се съгласи на уредения брак – причини, които нямат нищо общо със скрепяването на мира или с политиката на Съвета. Причините ѝ са свързани изцяло с онова, което тя винаги е желаела. Готова е да стори всичко, за да си върне човека, когото обича най-много на света. Дори и да стане невеста на вълка.

Информация за "Невеста"
  • Брой страници 464
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2024
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация