30%
Промо цена 27,86 лв. Редовна цена 39,80 лв.

Плюшена играчка Nici - Елен Jonte, 23 см.

Промо цена 27,86 лв. Редовна цена 39,80 лв. Спестяваш 11,94 лв.

Плюшеният северен елен на име Jonte е не само популярен приятел за гушкане през зимния и коледния сезон, но също така осигурява забавление през цялата година със своята пухкава плюшена козина, меки, внушителни рога и изключително сладко изражение на лицето. Детайлната му изработка, хармоничното оцветяване и плюшеният му шал правят еленчето Jonte идеален подарък за гушкане.

Играчката е част от Nici Green, светът на устойчивите продукти на Nici. За всички продукти на Nici Green се използват почти единствено и само рециклирани материали, направени главно от PET бутилки.

Част от "Winter Friends" - новата зимна колекция на Nici.

Страхотен ден в скандинавското село Kuschelmö в подножието на планината Cuddly: наближава годишното състезание с шейни на клуба за зимни спортове Ri Ra Rutsch и всички с вълнение лъскат плъзгачите на своите елегантни превозни средства. Кой ще спечели състезанието този път? Нахалният заек Liska, пингвинът Noshy или еленът Jonte? Над главите на тримата бръмчи малкото птиченце Andoli, което иска да наблюдава надпреварата на най-добрите си приятели отблизо. 

Меки плюшени играчки, сладки аксесоари - нека студеният сезон започне със зимната колекция на Nici! Какво по-хубаво от това да се разхождате из снега с няколко нови приятели и да се насладите на чаша горещо какао след това? Позволете на сладките приятели от Nici да ви отведат на пътешествие из тяхната зимна страна на чудесата!

Информация за "Плюшена играчка Nici - Елен Jonte, 23 см."
  • SKU 4012390483093
  • Производител Nici
  • Материал Плюш
  • Колекция Winter Friends
  • Размер см 23 см.
  • Марка Nici