9,99 лв.

Ние обичаме животните + CD

Лора Дохърти
9,99 лв.

Лесно и бързо с игри и песни Вашето дете ще научи английски.

 
Всяка книжка от оригиналната поредица "Lets sing!" включва осем песнички със съдържателен текст, които са идеални за заучаване на ключови английски думи и изрази. Тези очарователни забавни песнички ще приковат вниманието на вашето дете за часове наред. Заниманията по ръчен труд, упражненията и игрите са забавление за цялото семейство и чудесно допълват темата на всяка песен.

Във въведението към всяка песен ще видите ключовите думи и изрази, включени в текста. Ще откриете и рубриката "Раздвижи се!", която допълва всяка песен. Тя предлага забавни инструкции за изпълняване на движения, жестове и танц, докато слушате песента. Текстът на всяка песен е представен на английски и на български език, за да могат да се следят думите по време на изпълнението. След като се запознаете с песните, може да опитате тяхната караоке версия.

Компактдискът към всяка книжка илюстрира осемте песнички в нея, съдържащ и караоке версията на всяка песен, така че вие и вашето дете да пеете заедно. "Disney English" е творческа и атрактивна поредица за лесно и приятно усвояване на английски език.
Информация за "Ние обичаме животните + CD"
  • Език Български, Английски
  • Брой страници 52
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2015
  • Размер см 19 x 24 см.
За автора

Няма добавена информация