15,00 лв.

Нощи в Роданте

Никълъс Спаркс
Ера
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 6 гласа
15,00 лв.

Вълнуваща история от Никълъс Спаркс, автор на множество бестселъри.

Изоставена от съпруга си, притисната от грижите за децата, Адриана решава да преосмисли живота си. С разбито сърце тя предприема малко бягство в крайбрежното градче Роданте и отсяда в безлюден хотел. Но наближаващата буря нарушава усамотението й – на прага, потърсил подслон, се явява нечакан гост.
Отказал се от лекарската практика, Пол Фланър се озовава в Роданте, за да потисне спомените от своето болезнено минало.
Две сродни души намират лек за раните си и чувствата, които ги връхлитат, променят живота им завинаги.

Всеки обикновен човек има своята необикновена история. Никълъс Спаркс умее да разказва тези истории, заредени с нежност и емоция, способни да развълнуват всяко поколение.
Никълъс Спаркс е популярен в цял свят и неслучайно го наричат „хроникьор на човешката душа”. Той е автор на световни бестселъри, между които "Писмо в бутилка""Тетрадката""Незабравима разходка", "Нощи в Роданте" и "С дъх на канела""Един ден, един живот" и "Последна песен".

Информация за "Нощи в Роданте"
  • Брой страници 208
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Никълъс Спаркс
За автора
quote icon

Любовта често е там, където най-малко очакваме да я намерим...

Американски писател, роден на 31 декември 1965 година в Омаха, Небраска, САЩ. Семейството му пътува и често смeня местоживеенето си до 1973 г., когато  се установява във Феър Окс, Калифорния. Там той учи и живее до 1984 година. Заминава за университета Норт Дам в Индиана, след като печели пълна стипендия. След завършване на университета работи различни неща като брокер на недвижими имоти, келнер, реставратор на къщи и други. През свободното си време пише романи, повечето то които не публикувани. През 1989 се жени за съпругата си Кейти, от която има пет деца - Ландън, Майлс, Райън, Лекси и Савана. През 1994 той написва своя първи бестселър „Тетрадката“, вдъхновен от истинската история на бабата и дядото на съпругата му. След това написва още много известни романи, които са преведени на над 35 езика, голяма част от тях са и филмирани. Интересно е, че Авторът използва имената на децата си за главни персонажи в своите романи.