36%
Промо цена 9,00 лв. Редовна цена 14,00 лв.

Нощта е също слънце, второ издание

Божана Апостолова
Жанет-45
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
Промо цена 9,00 лв. Редовна цена 14,00 лв. Спестяваш 5,00 лв.
Един незабравим роман, който ще ви грабне още с началото и няма да можете да оставите докато не стигнете самия край.
 
Божана Апостолова за своята книга:
 
Почина съпругът ми Костадин Чонов и аз имах два пътя: или да се отдам на болката, или да грабна топче бели листа, за да се спася от самотата. Избрах втория път и дадох посока на онова, което най-често и най-ярко ме свързваше със съпруга ми цели 48 години.
 
С Божията милост – успях. Написах стихосбирката „За теб“, две детски книги от поредицата „Малката Божана“ и романа „Нощта е също слънце“.
 
За мен беше важно да напиша роман за любовта – онази голямата, истинската, защото любовта все повече ще изчезва в нашето съвременно материализирано общество. А мен (надявам се и вас) любовта ни е държала будни, живи, изправени, дори в случаите, когато съдбата ни е заключвала с катинар в орбита, различна от желаната – тема на романа.
 
Написах този роман със сърцето си. До няколко седмици той ще излезе с марката на Жанет 45. Реших, че е демагогия да ви го предлагам от името на друго издателство.
 
„Нощта е също слънце“ е роман за любовта, за човешките взаимоотношения в едно оръфано оскърбително време, на което всички принадлежим. Жесток и истински роман.
Благодаря от сърце на редакторката ми, поетесата София Несторова, както и на взаимността на Екатерина Йосифова и Стефан Цанев – приятели, които нямат цена.
 
Благодаря на художника Христо Гочев – един от най-добрите в България, на когото дължа изключителните оформления на всички мои книги.
 
Приятно четене, скъпи приятели! 
Информация за "Нощта е също слънце, второ издание"
  • Език Български
  • Брой страници 188
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор България
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Божана Апостолова

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация