28,00 лв.

One Step CLoser. От Xero до #1: Да станеш Linkin Park. Една стъпка по-близо

Джеф Блу
Локус Пъблишинг
Наличен
28,00 лв.

Драматичната история на необичайното партньорство, довело до създаването на Hybrid Theory, най-продавания дебютен албум на XXI век
От неповторимата перспектива на мениджъра, който ги открива, “One Step Closer” разкрива как колежанският стаж на Брад Делсън се превръща в катализатор за няколко млади музикални визионери, водени от Майк Шинода, и дава тласък на група, която преживява безброй откази, надхвърля всички очаквания и се превръща в гласа на цяло поколение.

Тази история за борба срещу неблагоприятните шансове проследява ранните дни на Linkin Park, от първия им демозапис под името Xero и първото изпълнение в легендарния клуб Whisky a Go Go, през неуморните усилия да полират до съвършенство емблематичното си звучене и откриването на Честър Бенингтън. Джеф Блу е бил там, когато никой друг не вярва в бъдещето на групата, а това е неговият мемоар за невероятното пътешествие.

“One Step Closer” е вдъхновяващо свидетелство за силата на постоянството и детайлна хроника на случилото се зад кулисите по време на създаването на една мечта – и всичко, което е било необходимо за постигането ѝ.

Информация за "One Step CLoser. От Xero до #1: Да станеш Linkin Park. Една стъпка по-близо"
  • Език Български
  • Брой страници 354
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация