Егмонт
9,90 лв.

ОрганайзерЪт +

Станислав Койчев - Стан
Кубар
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
9,90 лв.

ОрганайзерЪт + на Стан е твоят верен помощник през учебната година.

ОрганайзерЪт + e твоят спътник и верен помощник през цялата учебна година. В него ще откриеш всичко необходимо – таблици и формули по математика, физика и химия; лесно ще преобразуваш мерните единици; ще можеш да правиш справки по българска история и география, по астрономия и биология. Незаменими са примерите, които ще те ориентират в българската граматика, правопис и пунктуация. Ще откриеш също и полезна и обобщена информация за времената в английския език, както и таблица с неправилните глаголи.

ОрганайзерЪт + съдържа 45 тайни за успеха на всеки ученик под формата на статии, които целят да ти помогнат да учиш по-пълноценно и ефективно, да организираш целите и задачите си, да овладяваш притеснението си при важни изпитвания, както и да усъвършенстваш различни техники на учене и запомняне. В изданието ще намериш също и съвети как да се справяш с проблеми в общуването, самочувствието, подигравките и трудностите на това да си тийнейджър.

Игрите и логическите задачи с познатите ти герои не само ще те забавляват, но и ще изострят ума ти всеки ден. Потърси и ПЛАНЕРЪТ, който е перфектното допълнение за тези, които искат да организират всеки свой ден.

Информация за "ОрганайзерЪт +"
  • SKU 9789542724803
  • ISBN 9789542724803
  • Възраст от 13
За автора

Станислав Койчев - Стан

Виж всички заглавия от автора

Станислав Койчев - Стан е роден в Пловдив, където завършва Националната търговска гимназия.
Поддържа You Tube канал със забавни видеа от 2013 година, като последователите му са над 400 000. Той е един от най-известните български влогъри.
До момента има издадени три романа: Невидим, Измамен и Изгубен.
Органайзерът на Стан е от полза на всички ученици и тиражът му се изчерпва бързо. През следващите години излизат изданията ОрганайзерЪт 2.0, ОрганайзерЪт 3.0 и ОрганайзерЪт +.