20,00 лв.

Осъзнат. Колелото на съзнаването

Даниъл Дж. Сийгъл
20,00 лв.

Теория и практика на живота в настоящетоТрансформираща медитационна практика

Тази книга на Даниъл Дж. Сийгъл, доктор по медицина, запознава читателите с неговата новаторска, научно обоснована практика за медитация.
ОСЪЗНАТ предоставя практически инструкции за овладяване на Колелото на съзнаването, променящ живота инструмент за култивиране на повече фокусирано внимание, присъствие и омиротворение в ежедневния живот.
Книгата предлага задълбочен поглед върху науката, която лежи в основата на ефективността на медитацията. Тя учи читателите как да използват силата на принципа Накъдето насочите вниманието си, в тази посока протича невронната енергия и невронната свързаност нараства. Сийгъл разкрива как разработването на практика на Колело на съзнаването за фокусиране на вниманието, за изграждане на отворено осъзнаване и култивиране на добронамереност може буквално да ви помогне да растете с по-здрав мозък и да намалите страха, безпокойството и стреса в живота си.
Независимо дали не притежавате опит с рефлексивна практика, или сте опитен практикуващ, ОСЪЗНАТ е практически наръчник, който ще ви позволи да станете по-фокусирани и присъстващи, както и по-енергични и емоционално издръжливи на стрес и ежедневните предизвикателства, в които ни запокитва животът.
Или като казва д-р Рудолф Танзи – професор по неврология в Харвардския университет и съавтор на книгата „Лечебният Аз“:
„Дан Сийгъл ни предлага ценен подарък, който ще преобрази ума, живота и взаимоотношенията ви по най-прекрасния начин, използвайки лесна за научаване и революционна нова система за медитация – такава, която и начинаещите, и експертите ще оценят!“

Информация за "Осъзнат. Колелото на съзнаването"
  • Език Български
  • Брой страници 344
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
За автора

Няма добавена информация