15,90 лв.

Островът на пеперудите

Лекси Блейк
15,90 лв.

Пленителна любовна история за една силна жена и един упорит мъж в едно очарователно южняшко градче със своенравни и твърдоглави жители.

Животът на Лайла Дейли, медицинска сес­тра в спешно отделение в Далас, е белязан от трагично събитие. Тя търси ново начало и решава да се премести в Папийон – малко живописно градче в Луизиана. Но още с пристигането ѝ я очакват куп неприятни изненади – посрещната е от алигатор на пътя, а лекарят, от когото е купила местната клиника, не е предупредил и подготвил пациентите за нейната поява. Но най-дразнещото от всичко е привлекателният шериф, който я глобява още преди да е влязла в града.

Шериф Арми Лавин харесва рутината и спокойс­твието. И макар да няма нищо спокойно в ­новата жителка на града, той е убеден, че именно тя е най-подходящата за него жена, и е твърдо решен да завоюва сърцето ѝ. Което се оказва съвсем не лека задача, тъй като младата жена е изцяло съсредоточена върху работата и пациентите си.

Но да се впише в малката южняшка общност за Лайла ще се окаже по-трудно, отколкото си е представяла. А за да спечели доверието на местните жители, ще се нуждае от помощта на шерифа...

Информация за "Островът на пеперудите"
  • Език Български
  • Брой страници 316
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация